суботу, 14 жовтня 2023 р.

Студія Талант

Ось вона.

А це обкладинка: 


Ну а далі вже буде пропозиція для Таланту.

Почнемо з дрібниць. На сторінці варто було б написати, хто адмін, бо я зараз буду звертатись до Студії, а це ж незручно. Написати? Ну звісно, це ж так просто: 


Далі буде запрошення прочитати дві статті: про кластер школи і Будинок творчості. Хотілось би почути (від Студії?), про враження. Так, в будь-якому форматі. Можна коротко (ні, ну "мячня" то занатдо), це комент. Можна більше - пост. А найкраще - есей для Всеосвіти. Чи іншого сайту, персонального блогу, є такий у Студії?

Ну і тепер вже пропозиції. Від простої до складніших. В первинному, ескізному чи чернетковому варіанті. Як буде інтерес, то далі вже обговоримо фундаментально.

1. Групи для сторінки

Так, на сторінці Студії варто було б мати окремі групи для гуртків чи тем, а може закладів освіти, а може окремих юних талантів? І підготувати для цього модераторів.

2. Участь у цьому блозі

Велком, додавайтесь у якості автора і будемо мати розділ чи тему ХХХ. Ну, я не знаю назви, яка краще? Талант? Може відштовхнутись (чи згадати) географію? Талант, Інтелект, Обрій - це ж всюди вживають, не дає однозначності. Ну подумаємо, як буде треба.

3. Власна газета

Так, це вже на перспективу. І, повертаючись до питання, чи самої студії, а може цілого закладу освіти, а може всього міста?

А тему Жовква я вже тут відкрив, помітили?









Немає коментарів:

Дописати коментар