пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

Семінар-2. Вознесенськ

Так, йдеться про той семінар, що не відбувся в Марганці. Але ж кинути цю справу ми не можемо, то вирушаємо... так, у районний центр Миколаївщини, до його Центру дитячої і юнацької творчості. От він: 

Ну і далі про це поговоримо.

Але ми ж не показали, як Центр представлений в Мережі! Будь ласка: сайт-1, сайт-2, сторінка.  Директор - пані Наталя Юрпольська

Тепер про газету, на жаль, дуже мало: 1, 2. Але ж є, то є підстави чи основи для розмови? Чи навчання на семінарі. Ну треба подумати.

Хоч для конкретизації тих роздумів можна вже зараз сказати і про перший крок процесу, і про його кінцеву мету. 

Перший крок: запровадити на сторінці Центру групу Шкільна газета для подальших розмов на цю тему. 

А кінцева мета: щоб в кожній вознесенській школі була своя газета. А в тих газетах - постійні повідомлення з кожного гуртка Центру. А може навпаки: щоб газета була в Центрі творчості загальна міська, а вже в ній про кожну школу окремими повідомленнями? Ні, все це не відразу, не завтра, але ж мета має бути солідна, вагома? Ну от.

Ви звернули увагу на те, хто пише на сайт Центру? Той, що під номером один. Так, його директор. То логічно буде як ми запросимо пані Наталю стать автором і на цьому блозі? Ці в цій газеті. Щоб поділитись враженнями від матеріалів семінару. І щось запропонувати? Звісно, в частині шкільних газет. Треба ж Марганцю допомагати, брати його на буксир...

13.12 Поговорили з пані Наталєю. Вона ідею не заперечила. Але і не підтримала. Втім, в нас тут цікаві події розгортались в іншому місці, то ми поки що питання з газетою і семінаром відсунемо на другий план. Візьмемось поки що за більш прості і зрозумілі речі.





Немає коментарів:

Дописати коментар